Skip to content

Schilderwerk

Een uitgebreid aanbod, vakmanschap bereikbaar voor iedereen

Ruim 10 jaar ervaring

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben de schilder in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Leike Vakschilder een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt de schilder inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Wat doen we?

BINNENSCHILDER

Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om Leike Vakschilder al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Uw schilder kan daarvoor zorgen.
Meer weten?

BUITENSCHILDER

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.
Ons bEreiken?

HUISSCHILDER

De huisschilder van Leike Vakschilder is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

hoge kwaliteit in schilderwerk

10 jaar ervaring in het vak, met passie.

Leike Vakschilder uit Utrecht levert kwaliteit en vakwerk. Deskundigheid en vakmanschap staan bij hem altijd voorop. Hij beschikt over een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie

BEschadegingen?

HOUTROT REPARATIE

Houtrot is een vervelende beschadiging aan uw houtwerk, maar kan tijdig aangepakt worden. Leike Vakschilder uit de regio Utrecht kan houtrot repareren en zo voorkomen dat u dit probleem nogmaals zult tegenkomen.  Met de laatste technieken en hoogwaardige materialen zorgt uw schilder ervoor dat u niets meer zult zien van de houtrot aan bijvoorbeeld uw kozijnen of ander houtwerk.
BRRRRRR

WINTERSCHILDER

In de wintermaanden staat de schilder van Leike Vakschilder zeker niet stil. Ook in dit seizoen kunt u door hem uw schilderwerk laten uitvoeren. Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schilderklussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. 

En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

iconfinder_miscellaneous-60_809446
Wat staat mooi bij u?

KLEUR ADVIES

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte of wilt u weten welke kleuren goed samengaan? Onze schilder heeft verstand van kleurgebruik en -toepassingen, dus hij kan u passend advies bieden. Aan de hand van een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen kunt u de kleur kiezen die perfect matcht.