Skip to content

Over LEike

Schilderwerk en meer bij u in Utrecht

Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wandafwerking of behangen kan een van de beste schilders uit de regio Utrecht u helpen. Hij beschikt namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche, over diverse diploma’s en certificaten en hij deelt zijn expertise graag met de klant. Daarnaast is hij een Sikkens Vakschilder, waarmee hij zijn vakkundige en veelzijdige werkwijze officieel heeft bewezen.

Leike vakschilder

EEN VAN DE BESTE SCHILDERS IN DE REGIO UTRECHT: VAKKUNDIG EN ERVAREN ​

Deskundigheid, vakmanschap en EEN PASSIE VOOR SCHILDEREN

Wat doen we?

OVER

Leike Vakschilder is Leon Flos, geboren en getogen in Limburg, Venlo.

De naam Leike kreeg hij mee van zijn opa, en iedereen in Venlo heeft dat van hem over genomen. Sinds enkele jaren woont hij in Utrecht. Van jongs af aan is hij in de leer bij zijn vader. Nadat hij jarenlang als muzikant heeft gewerkt, begon het toch te kriebelen en heeft hij een opleiding voor schilders gevolgd en deze met succes behaald.
Wat doen we?

EIGEN BAAS

Na enkele jaren eerst in loondienst bij diverse schildersbedrijven te hebben gewerkt, is hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Om zijn roots niet te vergeten, heeft hij zijn bedrijf genoemd zoals zijn opa hem deze naam gaf, “Leike Vakschilder”. Voornamelijk richt hij zich op de particuliere markt voor binnen- en buitenschilderwerk, behangen, onderhoud en renovatie. Leike Vakschilder staat bekend als een van de meest vakkundige en deskundige schilders in de regio Utrecht.
Wat doen we?

TOTAAL OPLOSSING

Een offerte is altijd vrijblijvend. Daarnaast geeft Leike Vakschilder advies over de staat van onderhoud, levert kwaliteit en staat open voor de wensen van de klant. Communicatie over het verdere verloop van de schilders klus staat hoog in het vaandel om zodoende het mooiste eindresultaat te behalen.

 

Heeft u interesse in een offerte, dan komt uw schilder graag langs om